Ons aanbod

Mensen gaan meer vervuld door het leven als ze kunnen bijdragen aan een groter doel dat hen bezielt. Het geeft zin en pit aan het leven.

Mensen gaan meer vervuld door het leven als ze kunnen bijdragen aan een groter doel dat hen bezielt. Het geeft zin en pit aan het leven.

Ook organisaties zijn zich hier best van bewust. Om gemotiveerde mensen aan boord te houden en om spirit in de organisatie te zien, is het noodzakelijk om heel duidelijk te zijn over de maatschappelijke doelstelling van de organisatie. Winst maken, groeien en overleven volstaat niet als doelstelling. Deze vormen van succes zijn een gevolg van het leveren van een maatschappelijke bijdrage, maar kunnen niet duurzaam op zich nagestreefd worden.  -> contributief voordeel

Accende ondersteunt jou als individuele persoon of als leidinggevende binnen een organisatie om op zoek te gaan naar hun maatschappelijk doel, het gestructureerd onder woorden te brengen, het te beleven en regelmatig bij te stellen. (Plan – Do – Check – Act) Ontdek hoe we dit aanpakken:

Individuen

Design Your Purpose

In 4 interactieve sessies krijg je een methode mee om een ‘Personal Purpose’ op te stellen en leer je hoe dit kan bijdragen aan jouw persoonlijk geluk. Een cruciale bouwsteen voor inspirerend leiderschap. We sluiten af met een persoonlijke coaching-sessie op basis van de FulfillmentMap test die je huidige geluksas in kaart brengt.

Expand Your Purpose

een 2-daagse in een rustgevende, inspirerende omgeving om het maatschappelijk doel te verfijnen op basis van diepere inzichten over verschillen tussen doelstellingen, open uitwisseling en reflectie. We zetten ook de stap naar praktische tips om je Personal Purpose werkelijk te beleven en up-to-date te houden.

Live your Purpose

Op 6-maandelijkse basis ga je voor een dag op stap in de natuur met 4-5 anderen. Verwacht je aan een rijke dagen vol open discussies en peer-coaching obv ieders Purpose. Dé methode om je kompas gericht te houden op je doel en om het aan te scherpen of wijzigen. Je kan deelnemen in groep, of wij zorgen voor groepen waar ieder zich thuisvoelt.

Organisaties

Wij willen daarom organisaties helpen in het ontdekken, uitdrukken en ontwikkelen van hun contributief voordeel, in termen vanmissie en vertaalslag naar organisatie.

Begin met het einde voor ogen

Stephen Covey